Uspešno održana Konferencija “Ključne poslovne šanse” 

U Beogradu je sa značajnim uspehom održana Konferencija “Ključne poslovne šanse”.

Izveštaj Agencije “Tanjug” je na naslovnoj strani ovog sajta, a galerija fotografija i video snimak cele konferencije je pristupačan iz gornjeg desnog ugla ovog sajta.

Navedena Konferencija daje svoj doprinos realizaciji zaključaka sa nedavnih susreta najviših predstavnika Srbije i Velike Britanije.

Podsetimo da je premijer Aleksandar Vučić istakao, prilikom susreta sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Borisom Džonsonom, važnost većeg prisustva britanskih investitora na srpskom tržištu. Kako je saopšteno iz Vlade, Vučić je tom prilikom istakao da Srbija veruje u iskreno prijateljstvo sa Velikom Britanijom, sa kojom obeležava 180 godina diplomatskih odnosa. On je Džonsona obavestio o ekonomskim reformama koje je Vlada Srbije sprovela u poslednje dve godine i naglasio važnost većeg prisustva britanskih investitora na srpskom tržištu.

Ministar spoljnih poslova Džonson je tom prilikom rekao da je Srbija ključna zemlja na Zapadnom Balkanu i da će jedan od prioriteta spoljne politike Velike Britanije biti stabilnost tog regiona.

 

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.