Na prijemu BSCC najavljen Eurosfera seminar 

11.1.2016. – Beograd. Britansko-srpska privredna komora je u ambijentu Grape Wine Bar organizovala tradicionalno novogodišnje druženje.

Ovo je bila lepa prilika za stvaranje novih i unapredjivanje starih poslovnih poznanstava. Probana su kvalitetna vina, pršuta i sl.

Skupu je prisustvovao Džeremi Lang, drugi sekretar (trgovinsko-politički) Britanske ambasade u Srbiji. Prisutnima su se kratko obratili: Jadranka Dervišević – Kitarić, iz londonskog ofisa BSCC, Neboša Milićević, novi menadžer Britansko-srpske privredne komore (BSCC) za Srbiju i Tahir Hasanović, član Odbora direktora, koji su govorili o budućim planovima i najavili da su u toku pripreme za februarski dolazak ser Pol Džadža, predsednika ove poslovne asocijacije, u Beograd. Hasanović je u izlaganju najavio učešće Komore na predstojećim dogadjajima, uključujući i predstojeći Eurosfera seminar: Britanija, Beograd i Zapadni Balkan, koji se 19.2.2016. održava u Klubu narodnih poslanika u Beogradu.

I ove godine, prilikom registracije učešća za Eurosfera seminar, članovi asocijacija koje unapredjuju odnose sa UK mogu da ostvare popust od 15 odsto na ime kotizacije koja pokriva deo troškova pripreme i realizacije seminara. Sve informacije o seminaru su na adresi: www.eurosfera.org

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.