Сарадњом “Гласника” и Еуросфере – књига о стратегијском ненаџменту 

Књига „Стратегијски менаџмент у јавном сектору“, аутора доцента др Михајла Рабреновића, издавачки је подухват Јавног предузећа “Службени гласник” и „Еуросфера“.

Први рецензент књиге, професор др Глендал Рајт, ескперт за јавни менаџмент са The American University, из Вашингтона, каже: “Ова књига пружа свеобухватан преглед области, највиша знања и најјаснији приказ овог важног поља јавног менаџмента. Књига отвара ново поље и стимулише нове приступе методама и техникама јавног менаџмента. Незаобилазно је штиво за све теоретичаре и практичаре у овој области како би разумели значај стратегијског менаџмента у целом подручју јавног менаџмента”.

Други рецензент, професор др Мијат Дамјановић, са Факултета за државну управу и администрацију, из Београда, у предговору књизи каже: „С обзиром на значај и место ове дисциплине у многим наставним програмима, државних и приватних универзитета и факултета, ова књига ће свакако добро доћи, како садашњим, тако и будућим генерацијама студената и заинтересованих стручњака

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.